Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ

1/2 ΚΙΛΟ ΚΑΣΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
4 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΒΓΟΥ
1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλαθουμε ολα τα υλικα μαζι.εαν δουμε οτι δεν εχουν γινει σαν ζυμη τοτε προσθετουμε λιγο ακομα τριμμενο κασερι.Τα πλαθουμε σε σχημα μπαλιτσας και τα τηγανιζουμε.Μπορουμε επισης να τα βαλουμε στην καταψυξη και να τα βγαλουμε σε ενα τραπεζι με φιλους που θα εχουμε 5 λεπτα πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου