Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΛΦΕΙΓ ΕΥΚΟΛΟ

ΥΛΙΚΑ
  
2 πακετα κρακερ(ΕΑΝ ΤΟ ΤΑΨΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ 3 ΠΑΚΕΤΑ)
3 φακελακια ανθος αραβοσιτου στιγμης με γευση καραμελα
1400 γρ.γαλα κρυο
2 ζαχαρουχο γαλα
ζαχαρη αχνη
σαντυγι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

χτυπαμε  την κρεμα ανθος αραβοσιτου με το γαλα και το ζαχαρουχο μαζι.αφου γινει σαν κρεμα σε ενα ταψι στρωνουμε 1 στρωση κρακερ και μιση κρεμα,2 στρωση κρακερ και την υπολοιπη κρεμα.Στο τελος προσθετουμε την σαντιγυ.τελος σπαμε τα κρακερ που εχουν μεινει με τα χερια μας σε πολυ μικρα κομματακια πανω στην σαντιγυ και πασπαλιζουμε με αχνη.Το βαζουμε για 2 ωρες στο ψυγειο και υστερα σερβιρουμε.

                                                           καλη επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου